28 Mart 2012 Çarşamba

6. ANKARA KİTAP FUARI


ANKARA bir kitap fuarına daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 23 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde (AKM) kitapların okurlarıyla buluşacağı fuara bu yıl, tutuklu yazarlar da kitaplarıyla katılacaklar.
Eylül Fuar olarak yarın başlayacak olan fuarda çok sayıda yayınevi ve yazarlar okurlarıyla buluşup, kitaplarını imzalayacaklar. Aynı zamanda ders kitaplarının da sergileneceği fuara öğrencilerin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TUTUKLU YAZARLAR İÇİN İMZA
Fuarın en önemli buluşması, Evrensel Basım Yayın’ın düzenlediği; “KCK Operasyonu” adı altında tutuklu bulunan yazarları Ragıp Zarakolu ve Müge Tuzcuoğlu’nun kitapları ile olacak.
24 Mart Cumartesi günü saat 14.30-15.30 saatleri arasında, Şair ve Yazarlar Ahmet Say, Ahmet Telli, Ali Balkız, Mehmet Özer; Zerrin Taşpınar, Serpil Çelenk Güvenç, Sibel Özbudun ve Sultan Özer; Zarakolu ve Tuzcuoğlu’nun kitaplarını imzalayacak, onlara fuardan selamlarını, dayanışma duygularını iletecekler.
Fuarda, “Denizlerin Şekibe Ablası-Şekibe Çelenk” isimli anı-biyografi kitabı da ilk kez 24 Mart Cumartesi günü saat 13.30-14.30’da fuarda okurlarıyla buluşacak olan kitabın yazarları Serpil Çelenk Güvenç ve Sultan Özer, daha sonra da Zarakolu ve Tuzcuoğlu’nun kitaplarını imzalayacaklar. (Ankara/EVRENSEL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder