28 Kasım 2014 Cuma

Karanlık Taraf / La Cara Oculta


2011 -İspanya / Kolombiya 

97 Dak.
Yönetmen: Andres Baiz 
Oyuncular : Clara Lago, Martina Garcia, Quim Gutierrez, Alexandra Stewart, Jose Luis Garcia







İspanyalı bir çift olan Adrian ve Belen, Adrian'ın Kolombiya Flarmoni orkestrasını yönetmesi için 1 yıllık Kolombiya'ya taşınırlar. Her şey çok ggüzel başlamıştır. Ancak Adrian ufak bir çapkınlık yaparak Belen'i çok üzer. Belen de onu terk ettiğini bildiren bir video kaydı bırakarak ortalıktan yok olur.
Başta çok üzülen Adrian daha sonra, gittiği bar'da çalışan Fabiana ile birlikte olmaya başlar ve önceden Belen ile yaşadıkları evde yeni sevgilisi ile yaşamaya devam eder.
Kolombiya'da şahane bir ev kiralayan Adrian, evin eski sırrı hakkında bir şey bilmemektedir. Ev sahibinin sadece Belen ile paylaştığı bu sırrı Fabiana yalnız başına keşfeder. 
Fakat Adrian'a duyduğu bağlılık, kıskançlık Fabiana'nın mantıklı hareket etmesini engeller. Ta ki olayların bittiğine emin olduğu ana kadar. Sonrasında Fabiana'yı tahmin etmediği bir son beklemektedir.
II. Dünya Savaşı sırasında  Kolombiya'da inşa edilmiş evin sahibi Hitler Ordusu Mühendis subayının evde inşa ettiği gizli bir panik odası vardır. Olaylar bu oda çevresinde döner. İhanetin, kimsenin kimseyi gerçekten sevmediğinin hissedildiği aşkın sınırlarının zorlandığı etkileyici bir film.


 


5 yorum:

  1. Merak ettim şimdi bu filmi.. konu ilginç, seyretmeliyim o halde.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Çok guzel bir film tavsıye edıyorum

    YanıtlaSil
  3. bu filmin ikincisi var mı ?

    YanıtlaSil
  4. Müthiş bir psikolojik gerilm.ikincisi yok.muhakkak olması lazım.filminbittigi yer ikincisinin olacağı kanısına vardiriyor fakat maalesef yok.

    YanıtlaSil