17 Mayıs 2012 Perşembe

Son Gözdelerim



Öğle yemeği için arkadaşlarımla, işyerimin yakınındaki bir alışveriş merkezine gittiğimde, aklımda herhangi bir yazılı belge edinme yoktu.

Amaaa; yemek katında asansörden inip de; D&R'ın önünden geçip de, tam kapının girişine dizdikleri kampanyalı kitapları görüp de; içeri girmemek olmazdı.




Bazı kitapları kampanya için seçerek, büyük bir tezgahın üzerine dizmiş,  9.90lık bir fiyattan satıyorlardı.

İçlerinde okumayı tercih edeceğim kitapları da görünce bu fiyatları kaçırmak olmazdı. Yalnız evde, son yüklü alımımdan beri bekleyen 8 kitabı da düşününce, ancak 5 tane satın almayla kendimi dizginleyerek D&R'dan koşar adım uzaklaştım. Zira; az daha dursam, kendimi  tutamayıp daha fazla kitap alabilir, en tehlikelisi çocuk kitapları bölümüne girebilirdim...

10 yorum:

  1. Mmmm!!! Çok güzeller yemede yanında yat :) Buket Uzuner'in İstanbullular'ını çok merak ediyorum. Okuyunca yayınlarsın ;)

    YanıtlaSil
  2. çocuk kitaplarına gitmediğin iyi olmuş. ben çocuk bölümünde kendimi kaybediyorum sık sık :)
    bu arada İstanbullular müthiş bir kitap arkadaşlar tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. :) Kitapçıya girince bir şeyler almadan çıkmak mümkün değil. Güzel kitaplar almışsın. Yorumlarını ben de bekliyorum canım. Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. Delikitap, ben de susamışcasına okumak istiyorum. Elif'imin de tavsiyesiyle İstanbullular'a başlamak istiyorum,bir İstanbul'lu olarak..
    Orkidela gerçekten kitapçıya girip de almamak mümkün değil, bir de ben tüm kitapçıda gezmedim, ucundan, promosyonlular kısmından alıp çıktım :)

    YanıtlaSil
  5. Kitaplar çok güzelmiş.Yeni kitap almayı bende herzaman sevmişimdir.Alışverişe çıktığım zaman kesin alırım kitap.İyi günlerde okuyun inşallah.Paylaşmayı unutmayın sakın:)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim..İçimdeki Kitap Cumhuriyetini yönetebilsem evde bekleyenleri bitirmeden yeni kitap almayacağım ama; işte söz geçiremiyorum Hükümete :)

    Mutlaka paylaşıcam, bir de okuyabilsem..
    Hem iş, hem ev, hem bebek... kitaplara çok az zaman ayırabiliyorum :(

    YanıtlaSil
  7. ALLAHIM NE BÜYÜK ZEVK DEĞİL Mİ?
    RUJ ORMANI VE HALİDE EDİP'İ OKUMADIM
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook büüyük bir zevk, kitapların ağırlaştırdığı bir torbayı taşımak bile..
      Ben de Ruj Ormanı'nı ben de çok merak ediyorum...

      Sil
  8. ya dua et ya sew filmine gitmiştim ve çokkk sıkıcıydı !bu serinin kitapları da umarım öyle değildir ama one day suanda fenomenim (nazlı )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de Türk Kızlarına atıfta bulunurlar illa aşkı evliliğe dönüştürmek istiyor diye, Amerikalı Elizabeth bile Hindistan'da Aşram'da yaşayıp gurusuyla meditasyon yaptıktan sonra, bulduğu kocayla evleniyor..

      Kadın, kim olursa olsun, her yerde kadın demekki..
      Ben kitabın ilkini Hindistanda yaşadığı dönem hariç sıkıcı bulmadım. Özellikle İtalya, benim için bir gezi rehberi okumak gibiydi...

      Sil