31 Mayıs 2012 Perşembe

Kitap Kurduyum Ben'den Hediyelerim



Sevgili Blogger Arkadaşım 'ın, hediye kitap çekilişini kazanan kişi olduğumda çok sevinmiştim. Kendisine de ifade ettim hediye olarak kitap almayı çok sevdiğimi. İşyerinde yaptığımız Yılbaşı çekilişinde dahi 'Kime çıktıysam bana kitap alsın'ı duyururum her yıl ve öyle de olur :)

Sanal dünya diyerek küçümsenen bloglarda birbiriyle yüzyüze gelmediği halde ne hoş dostluklar, ne güzel arkadaşlıklar kurulduğuna şahit oldum- oluyorum.. O yüzden bloglarımız ve özellikle kitaplarımız sayesinde tanıştığım Kitap Kurduyum Ben'den almış olduğum kitaplar benim için çok değerli..

Bu güzel iki kitap için kendisine yeniden teşekkür ediyorum.




14 yorum:

  1. Keyifli okumalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel.. ben blog dostluklarını seviyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de. Ama hem gerçek dost, hem blog dostu olduklarımı daha çok seviyorum :)

      Sil
  3. Sanal dünyayı küçümseyen varsa utansın. Ben burada kendim gibi nazik, mutlu, kitap seven, hediye alıp vermeyi seven, hayattan güzel haberler alamayı seven,koleksiyon yapan ve her anını bir meşkale ile doldurmaya çalışan insanlarla tanışmaktan dolayı çok mutluyum. :)) Yeni kitapların hayırlı olsun canım. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim DeliKitap..
      Ben de dediğim gibi kendime benzettiğim, öncelikleri, planları benimkilere yakın olan insanlarla sohpet etmeyi, paylaşmayı çok seviyorum..

      Sil
  4. iyi okumalar http://bendengecenkikayeler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. hediyeler için tebrik ederim fatma ;ama sanal dünyada dostluk olmaz canım dost kawramı cok daha cıkarsız manevi bazda olan bir kawramdır burda yani sanal ortamda şirin arkadaşlıklar olur o kadar.bende blooger ve tumblur sayfalarımı yeni kapattı çünkü hiç boş vaktim yoktu ..burada senin ve kitapla ilgili bi kaç bllogerrı takipteyim ..burada geçireceğim zamanı başka şeyler araştırarak okuyarak geçiriyorum by nazlı

    YanıtlaSil
  6. Kitaplarını keyifle oku canım.

    YanıtlaSil
  7. Eğitimde Öğretmenlerin Yeri;Bir çok dalda/branşda) üniversite okumuş genç öğrenci kardeşlerimizin zamanı geldiğinde atanacakları yerler,memuriyet olmaları hasabi ile görev yerlerine giderek işlerine başlarlar.
    Bunlardan biri de branş olarak öğretmenlik mesleğidir. Atama bekleyen öğretmen adayları eğitim için görev aldıkları takdirde görev yerlerine giderek öğretmenlik mesleği ni
    icra ederler.Öğretmen bilgi ve becerisini tüm öğrencilerine öğreterek onu geleceğin mimarları olarak yetiştirir.

    Öğretmenler için gerekli bilgiler ; öğretmen haber,öğretmen bilgi,öğretmenler diyarı,öğretmenler için,öğretmenler buraya,öğretmenler burda,öğretmenler ağı,öğretmen için ödül,öğretmenler günü,öğretmenler bilgi platformu,öğretmence,memur öğretmenler,okul öğretmenleri,öğretmen bilgi defteri,sınıf öğretmenleri gibi bir çok çalışma gurupları ve İnternet adresleri oluşturularak
    öğretmenler topluluğu altında bilgi alışverişi yapılarak faydalı konularda birbirlerine yardımcı olmak, her hangi bir konuda bilgi sahibi olabilmesi için bu sosyal platformlardan birbirlerine ulaşarak,tanışarak kendilerine bir yer edinebilmektedirler.
    Sonuc olarak öğretmenler eğitimin en temel başlangıcı olması ve toplumun eğitimine en büyük katkıyı sağlaması şüphesiz öğretmenlerimizdir. öğretmenler geleceğimizdir.küçük yaşta bizlere bilgileri sunan onlardır.bizleri geleceğe en iyi şekilde onlar hazırlar..
    öğretmen olmak ne büyük bir onur ve gururdur.Tüm Öğretmenlerimize ve iyiyi öğretenlere selam olsun..MEB Personel’i olarak ülkemizde eğitime katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize başarılar dilerim...
    kaynak yazı: https://madalyaburda.com

    YanıtlaSil